U bent hier

Campers Argeninië

Wat is er nu mooier dan een land ontdekken dan met een camper. Je hebt alle vrijheid van de wereld om te gaan en staan waar je maar wil. Soms is het even goed zoeken naar een kampeer plekje maar bij de camper krijg je lokaal ook een campingkaart.

Welk model het meeste geschikt is, is afhankelijk van de regio die bezocht wordt. In het noorden en Patagonië zouden we een 4x4 aanraden. Gaat de reis over de hoofdwegen dan kan er voor een luxere optie gekozen worden waarbij het allemaal wat ruimer is.

Voor alle campers geldt, hoe langer de huurperiode, hoe lager de prijs. Nog langer huren dan de aangegeven periodes? Vraag een offerte op! Ophalen en inleveren op een andere locatie kan maar is prijzig. Ophalen bv in Buenos Aires en achterlaten in Ushuaia kost bv 1450,--

De kleinste, geschikt voor 2 personen, is uiteraard het goedkoopste. De indeling van de Renault Kangoo is eenvoudig, het bestuurders gedeelte en een bed met daaronder opbergruimte. Bij de uitrusting horen een klaptafel en 2 krukjes, een éénpits gasstel en een barbecue. 

7-14 dagen per dag  92,--
15-49 dagen per dag  74,--
Kosten verzekering 15,-- per dag

De Patagonia Camper is een 4x4 geschikt voor 4 personen. Er zijn twee 2 persoonsbedden, een volledig uitgeruste keuken en een eenvoudige douche/toilet. Voor de koude avonden is er verwarming. Per persoon is er een slaapzak, hoofdkussen en handdoek.

7-14 dagen 160,--
15-49 dagen 128,--
Kosten verzekering 20,-- per dag

In de Andina 4x4 kunnen 5 personen slapen in 2x een 2 persoonsbed en 1x een eenpersoonsbed. De keuken en douche/toilet zijn wat ruimer dan in de Patagonia. Per persoon is er een slaapzak, hoofdkussen en handdoek. Natuurlijk is er ook verwarming.

7-14 dagen 218,--
15-49 dagen 175,--
Kosten verzekering 25,-- per dag

De Iguazú camper is de grootste en geschikt voor gebruik op de normale wegen. Er is plek voor 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen. Er zijn 2x  een 2 persoonsbed en 1 stapelbed.  De badkamer en de keuken zijn ruim en er is lekker veel opberg ruimte. Per persoon is er een slaapzak, hoofdkussen en handdoek. Natuurlijk is er ook verwarming.

7-14 dagen 195,--
15-49 dagen 157,--
Kosten verzekering 20,-- per dag

Vraag een offerte aan