U bent hier

Bouwsteen bienvenido Cartagena

Cartagena is een prachtige stad met smalle straatjes en een historisch ommuurd centrum. Overal zijn er koloniale gebouwen met prachtige balkons. Het leven is hier kleurrijk en de toon vrolijk. Op veel plekken is er meeslepende salsa te horen en de straatventers verkopen cd’s met warme muziek. Een stadstour is hier niet nodig. Wandelschoenen daarentegen wel. Die doen goede dienst als men door de straatjes dwaalt of over de muur van de stad wandelt. De muur werd overigens gebouwd om de aanvallen van piraten af te kunnen weren. Gaan de voeten pijn doen van al het gewandel neem dan een koetsje. Een aangenaam begin dit startpakket Cartagena!

  • Transfer luchthaven - hotel
  • 3 overnachtingen in een 3* hotel inclusief ontbijt

 

Vrolijke Chiva

Stap in de vrolijke, kleurrijke bus voor een gezellige avond. De band speelt en de rum gaat lustig rond. De tour eindigt bij één van de populairste discotheken om de avond in stijl af te ronden.

Rosario eilanden

Deze kleine archipel is een waar paradijs voor de Colombiaanse kust. De stranden zijn maagdelijk en het water azuurblauw. Het is makkelijk te bereiken met een ferry vanaf Cartagena. Hmm lekker duiken, kajakken, windsurfen of gewoon luieren.

  • Transfer vanaf hotel Decameron Cartagena
  • 3 overnachtingen.
  • All inclusive.

Isla Pirata

Wie niet veel tijd heft kan ook 1 dag naar de eilanden. Geniet van de zee en het snorkelen. De lunch is inclusief.