U bent hier

Ciudad Perdida, de verloren stad.

Mooie maar pittige trekking naar de Ciudad Perdida, de verloren stad. Het gaat door rivieren, lang bergop, en stevig naar beneden. Een goed conditie is vereist!
De overnachtingen zijn eenvoudig en over het algemeen in een hangmat. De trekking is mede zo aantrekkelijk door de verschillende klimaten die de revue passeren, jungle, nevelwouden, regenwoud, toendra en natuurlijk de bergen. Maar dat niet alleen ook verschillende indianen volken zoals de Arhuacos en de Koguis leven in dit gebied.

Het eindpunt is de Ciudad Perdida oftwel de verloren stad.  Deze archeologische opgraving ligt tussen de 900 en 1300 meter hoogte te midden van een uitbundige jungle. Het is een complex met bruggen, terrassen, aquaducten en paden waarschijnlijk door de Tayrona indianen gebouwd tussen de 13de en de 14de de eeuw.

Dag 1 Jullie worden opgehaald in Santa Marta en gaan via Mamey uiteindelijk naar Adán. Reken op ongeveer 3 uur lopen over een afstand van 5km.

Dag 2 Het traject vandaag loopt van Adán naar Gabriel wederom 3 uur wandelen en ongeveer 6km.

Dag 3 Vanaf Gabriel naar Teyuna en uiteindelijk de verloren stad. Ongeveer 5 uur wandelen over 8 km.

Dag 4 Vandaag alle tijd om deze fascinerende stad te bekijken.

Dag 5 Weer in de benen voor een lange dag wandelen en in 1 keer naar Adán in ongeveer 8 uur. Het is 14 km wandelen.

Dag 6 Het laatste traject van Adan weer terug naar Santa Marta.

  • Transfer Santa Marta v.v.
  • 5 overnachtingen in een hangmat
  • Vol pension
  • Gids
  • Dragers
  • Entrees


Persoonlijk bagage dient men zelf te dragen. Het te veel aan bagage kan achter gelaten worden in het hotel in Santa Marta.