U bent hier

Copper Canyon - Tren el Pacífico

Deze 7-daagse spectaculaire tour van Los Mochis naar Chihuahua heeft veel te bieden, van prachtige vergezichten vanaf de Copper Canyon tot een fantastische treinreis!!! Het is mogelijk de reis in een kortere tijd te doen

Dag 1: Los Mochis- El Fuerte
In Los Mochis stappen jullie op de beroemde trein dwars door de Copper Canyon. Je kunt het beste aan de rechterkant gaan zitten, vanwege de mooiste uitzichten! Het vertrek is om 06.00 uur en ca. anderhalf uur later komen jullie al in El Fuerte aan, een mooi koloniaal stadje. Overnachting in Hotel Posada de Hidalgo (exclusief maaltijden). Het hotel heeft mooie binnentuinen, een zwembad en een eigen restaurant / bar. Ook zonder overnachting een bezoek waard!

Dag 2: El Fuerte- Cerocahui
's Morgens vroeg vertrek uit El Fuerte en per trein naar Cerocahui, een pittoresk dorpje gelegen op een hoogte van ca. 1600 meter, omgeven door groene valleien. Overnachting in Hotel Mision Cerocahui (inclusief alle maaltijden en de retourtransfer treinstation - hotel - treinstation, het hotel is ca. 45 minuten van het station Bahuichivo gelegen).

Dag 3: Cerocahui
Op eigen gelegenheid in Cerocahui en omgeving rondkijken. Fantastische vergezichten en peilloze diepten. Dit is één van de mooiste canyons tijdens de reis. Voor de sportievelingen en avonturiers is er de mogelijkheid naar beneden te klimmen.

Dag 4 Cerocahui- Divisadero
Transfer naar het treinstation en in de middag aankomst in Divisadero. Overnachting in een bijzonder hotel. Het hotel staat bovenop de canyon en heeft een spectaculair uitzicht. Ook komen in Divisadero de Tararécua, Urique, en Copper Canyon bij elkaar, een unieke plek in Mexico. Diner in het hotel aan de rand van de canyon. ‘s Avonds genieten van de prachtige sterrenhemel. Alle maaltijden en twee wandeltochten zijn inbegrepen.

Dag 5: Divisadero- Creel
In de ochtend vertrek vanuit Divisadero en om een uur of 3 aankomst in Creel. Dit is de meest favoriete stop op de route. Ieder hotel in het stadje biedt meerdere tochten aan naar de canyons, warmwaterbronnen, meren en andere bezienswaardigheden. Overnachtingen exclusief maaltijden.

Dag 6: Creel
Genieten van al het moois wat de Copper Canyon & omgeving te bieden heeft.

Dag 7: Creel- Chihuahua
Vertrek richting Chihuahua. Chihuahua ligt weer redelijk in de bewoonde wereld en je kunt er bijvoorbeeld gaan rondsnuffelen op de markt of een museum bezoeken.