U bent hier

Bouwsteen bienvenido Boquete

Boquete ligt in de provincie Chiriqui. De streek wordt ook wel de ‘Alpen van Latijns-Amerika’ genoemd, inclusief Zwitserse chalets en  kaasfondue! Het is een regio om actief te zijn, raften, wandelen, paardrijden, het kan er allemaal. Bijzonder: de Quetzal komt hier nog voor, dat zal de vogelaars goed doen. Het hoogste punt, de Baru vulkaan, kent maar liefst 6 klimaatzones. Eenmaal op de top kan men op een heldere dag beide oceanen zien.

  • 2 overnachtingen in een 3* hotel incl. ontbijt
  • 1 tour raften of canopytour of paardrijden

Raften

Dat kan pittig, klasse III tot IV, voor de adrenaline kick of  ietwat rustiger, klasse II tot III. Nat worden doe je in alle gevallen.

Prijs vanaf: € 88,-- p.p. op basis van 2 personen. 

Te paard

Een ontspannen dag te paard. Geniet van de zon op je gezicht en de wind door je haar. Een wel heel vermoeiende activiteit: weken in een thermaalbad, jezelf insmeren met vulkanische modder om het af te spoelen in de koele Caldera rivier.

Prijs vanaf: € 63,-- p.p. op basis van 2 personen. 

Wandelen op de vulkaan

Een pittige tocht. Door maar liefst 6 klimaatzones naar de top van de Baru vulkaan, het hoogste punt van Panama. Reken op zo’n 7 a 10 uur lopen, afhankelijk van de conditie. Naar beneden is minstens net zo vermoeiend als naar boven.

Prijs vanaf: € 100,-- p.p. op basis van 2 personen. 

Quetzal trail

Deze trail is één van de beste plekken in Panama om vogels te gaan kijken. Het is habitat van de quetzal, kolibries en vele andere vogelsoorten.

Prijs vanaf: € 105,-- p.p. op basis van 2 personen.