U bent hier

Over ons

Wie zijn we?

We zijn een reisbureau gespecialiseerd in Zuid-Amerika en Midden-Amerika oftewel Latijns-Amerika.

Kort gezegd mensen met een passie voor reizen maar bovenal een passie voor het verzorgen van een optimale, individuele maatwerkreis naar Latijns-Amerika. We delen graag onze kennis van de bestemmingen en de leuke plekjes die er te vinden zijn. Dat zijn de plekjes waar een mens niet snel zelf aan denkt of gewoon niet kent.

Oude rotten zijn we ook. De oudste heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Niet alleen in het samenstellen van reizen maar ook als reisleider en kent het vak dus van verschillende kanten door en door. Het jongere, versere bloed zorgt er voor dat we wel bij de tijd blijven!

Doorgewinterde reizigers kan je ons ook noemen. Alle bestemming in Latijns Amerika zijn uitgebreid bezocht ook in ons ééntje. De solo reiziger kan zeker bij ons terecht met vragen als ”hoe veilig is het om er alleen te reizen?”

We hebben allemaal zo onze eigenaardigheden. De één is dol op golfen en slaat ook graag op reis een balletje op een bijna grasloze gemeente baan of bij een chique club. De ander heeft een adoptiekind en weet hoe belangrijk een reis kan zijn, op zoek naar de roots van jezelf of van de kinderen. Weer een ander doet niets liever dan actief bezig zijn, trekkings maken, kitesurfen dat soort dingen.

Allemaal hebben we er plezier in om mee te denken met de klant en zo tot de optimale reis komen. Uiteraard moet die op rolletjes lopen. Vooruit dat lukt niet altijd in Latijns Amerika, ‘s lands wijs ‘s lands eer per slot van rekening.

Kortom Latijns Amerika specialisten pur sang en dat al sinds 1993.

Openingstijden

TerraMundo is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.15 tot 17.30.
Telefonische bereikbaarheid van 10.00 tot 16.00

Wanneer U langs wilt komen is het handig om even te bellen. Het wil nog wel eens gebeuren dat we door bv deelname aan een beurs fysiek niet aanwezig zijn. Op afspraak kunt U buiten bovengenoemde dagen en tijden langs komen.

Locatie

We zitten in het hart van Leiden op loopafstand van de winkelstraat.

Bereikbaarheid

Vanaf het station is het ongeveer 15 a 20 minuten lopen. Bus 6 vanaf het centraal station, richting Leiderdorp stop bijna voor de deur. Net om de hoek op de Middelste gracht is er boven Albert Heijn een parkeergarage.