U bent hier

Dag 1 San José

Welkom in Costa Rica! Na aankomst op de luchthaven in San José een transfer naar het hotel in het centrum.

Dag 2+3 Cahuita

Transfer per bus naar het kleine, heerlijke hotel in Cahuita met een weelderige tuin.
Dag 3 Vrij, ga snorkelen tussen het koraal in het nationale park of kom luiaards tegen tijdens een wandeling door de jungle.

Dag 4+5+6 Arenal

Transfer naar Arenal en de gelijknamige vulkaan. De vulkaan staat in de top tien van de meest actieve vulkanen ter wereld. Op dit moment bevindt de vulkaan zich in een rustfase maar kan elk moment weer actief worden. Aan de voet van de vulkaan liggen warmwaterbronnen en thermale baden.

Dag 5 + 6 Vrije dagen. Maak een tour naar Caño Negro Wildlife Refuge, een tour naar de Arenal vulkaan en de hot spring van Tabacon Resort of een wandeling op de Arenal vulkaan.

Dag 7+8 Monteverde

Transfer naar één van de meest geliefde natuurparken in Costa Rica, het Monteverde Cloud Forest Reserve. De reis naar “de groene berg” is al een avontuur op zich en wordt beloond met schitterende vergezichten.

Dag 8 Tijd voor avontuur: een canopy tour, vliegend aan staalkabels gaat het hoog door de bomen van platform naar platform.

Dag 9+10+11 Samara - Cordilla Strand

Transfer naar Samara. Met haar lange witte stranden en rustige waters een waar tropisch paradijsje aan de stille oceaan. Een heerlijke plek om naar het strand te gaan. Het aangrenzende Playa Carrillo heeft een prachtig rif waar gedoken en gesnorkeld kan worden.

Dag 10+11 Vrije dagen.

Dag 12 San José

Transfer terug naar San José.

Dag 13 Terug naar huis

Transfer naar de luchthaven voor de vlucht terug naar huis.

Dag 14 Aankomst Nederland

Vraag een offerte aan