U bent hier

Bouwsteen bienvenido Havana

Weinig steden spreken zo tot de verbeelding als Havana. De glorie is nogal vergaan maar des ondanks blijft het een kleurrijke stad met een wirwar van straatjes onderbroken door pleintjes waar het goed toeven is. Je kan net zo goed door een prachtige oldtimer ingehaald worden als door paard en wagen. Overal klinkt de salsa die voor de vrolijke noot zorgt. Een ontspannen begin van de rondreis Cuba dit startpakket Havana.

  • Transfer in een oldtimer luchthaven-hotel
  • 3 overnachtingen in een koloniaal 3* hotel incl. ontbijt
  • Stadsexcursie deels te voet en deels in een oldtimer

Dansend het leven door

We kunnen ons geen betere plek voorstellen om het ietwat houterig lijf soepel te krijgen dan in Cuba. Hoe doe je dat? Met dansen natuurlijk! Leer de Salsa of vervolmaak hem. Ook de snel aan populariteit winnende Reggaeton kan je hier leren. Wie denkt dat de Tango oorspronkelijk uit Argentinië komt heeft het mis. Cuba is de geboorteplek van deze sensuele dans. Nee, je hoeft niet te dansen met iemand die er al net zo veel moeite mee heeft, een local is je danspartner! Om de Cuba ervaring helemaal af te maken kan je overwegen om in een casa particular te verblijven, bij de Cubanen thuis.

  • 5 dagen les 2 x 45 minuten
  • lokale danspartner

Prijs vanaf: € 92 ,-- p.p.

Hablo Español

Nou misschien is je Spaans nog niet zo best en wil je voor de rondreis toch iets meer uit de voeten kunnen met de taal. Het is altijd leuk als je iets van de taal verstaat en spreekt. Zo kom je makkelijker in contact met mensen en je pogingen worden zeer gewaardeerd. Om het sneller te leren raden we al helemaal aan om in een casa particular te verblijven. Moet je buiten school nog eens extra oefenen met de huisbaas. Ga je er helemaal voor dan kan je ook 4 x 45 minuten per dag les krijgen.

  • 5 dagen les 2 x 45 minuten
  • lokale leraar

Prijs vanaf: € 92 ,-- p.p.