U bent hier

Bouwsteen bienvenido Puerto Lopez

Dit dorp ligt op 4 uur bussen van Guayaquil aan een mooie baai. Hier vind je geen winkelcentra of flitsende disco's maar meer het alledaagse leven van een Ecuadoriaanse kustplaats; 's ochtends vroeg is het gezellig druk op het strand met alle vissersbootjes die binnen komen en de vangst lossen.
Wie geen tijd heeft voor de Galápagos kan naar Isla de la Plata, ook wel klein Galápagos genoemd, gaan. Er zijn volop albatrossen, pelikanen, de blauwvoet Jan-van-Genten en fregatvogels te zien. Magistraal zijn de springende bultrugwalvissen die in de maanden juni tot en met september hun kleintjes groot komen brengen. De restaurantjes zijn eenvoudig maar lekker en de lekkerste milkshakes hebben we hier gedronken.

  • 3 Overnachtingen in een 3* hotel inclusief ontbijt aan het strand
  • Tour naar Isla de la Plata

Walvissen kijken

Wie er van juni tot september is mag een trip naar de walvissen niet missen. Ongeëvenaard zoals ze zich uit het water verheffen! De trip duurt 4 uur.

Vanaf € 35,-- p.p op basis van twee personen.

Snorkelen

De koraalriffen zijn rijk aan onderwaterleven. Wie weet zie je de enorme zeeschildpadden. Kleurrijke vissen zeker! De trip duurt 4 uur, natuurlijk is snorkelmateriaal inbegrepen.

Vanaf € 35,-- p.p. op basis van twee personen.