U bent hier

Bouwsteen bienvenido Quito

Begin de ontdekkingsreis door deze mooie, koloniale stad op een ontspannen manier met het startpakket Quito. De oude binnenstad is de laatste jaren erg opgeknapt en het is heerlijk dwalen door de oude koloniale straten.

  • Transfer luchthaven - hotel
  • 2 overnachtingen in een 3* hotel inclusief ontbijt


Een heel bijzonder hotel is het Hotel Café Cultura, met mooie muurschilderingen en alle kamers zijn anders. Iets duurder maar zeker een goed begin van de reis.

Papallacta

Na een lange reis is het heerlijk om het lijf te verwennen. Spoel het stof af en neem een dag de tijd om naar de heetwater baden van Papallacta te gaan. De massages zijn er heerlijk! De rit erheen gaat van hoog naar laag, van Andes naar regenwoud. 

Prijs vanaf: € 63,-- p.p. op basis van 2 personen. Inclusief entree.

De evenaar

Maak een trip naar het middelpunt van de aarde: de evenaar. 

Prijs vanaf: € 16,-- p.p. op basis van 2 personen

Otavalo

Otavalo staat bekend om de markt op zaterdag maar ook op een doordeweekse dag is het “poncho plaza” levendig. De omgeving is prachtig! Het gebied leent zich prima om te wandelen. Eigenlijk een plek om wat langer te verblijven.

Prijs vanaf: € 62,-- p.p. op basis van 2 personen. In een internationaal gezelschap op dinsdag en zaterdag. Andere dagen tegen een toeslag mogelijk.

Fietsen

Fietsen in het Nationale Park Cotopaxi. Het gaat vooral bergaf dus ook geschikt voor de niet al te sportievelingen onder ons! Er zijn diverse andere mogelijkheden ook met overnachting. Uiteraard wordt er voor een fiets gezorgd en goede begeleiding.

Prijs vanaf: € 63,-- p.p. op basis van 2 personen. Inclusief lunch, exclusief entree Nationaal Park.

Bellavista Nevelwoud

Wandelen, vogels en vlinders kijken in het Bellavista Nevelwoud.

Prijs vanaf: € 103,-- p.p. op basis van 2 personen. Inclusief lunch.

Wandelen/klimmen Cotopaxi

Liever wat heftiger? Is de beklimming van een deel van de actieve vulkaan de Cotopaxi met haar 5897 meter heftig genoeg?

Prijs vanaf: € 82,-- p.p. op basis van 2 personen. In een internationaal gezelschap op donderdag. Andere dagen tegen een toeslag mogelijk.