U bent hier

Bouwsteen bem vindo Curitiba

Curitiba, de hoofdstad van de staat Parana, bestaat uit veel verschillende culturen. De meeste inwoners van Curitiba hebben Duitsers, Italianen en Polen als voorouders. Het historische centrum met o.a. het Iguacu-Paleis, Passeo Publico, vele musea en kerken is altijd bewaard gebleven. De grootste attractie is de trein van Curitiba naar Morretes die door het adembenemende landschap van ‘Serra do Mar’ rijdt. Wie wil neemt de boot over het Galheta Kanaal naar Ilha do Mel, een groen eiland met heerlijke stranden. Alles kan met dit startpakket Curitiba!

  • Transfer luchthaven - hotel
  • 2 overnachtingen in een 3* hotel inclusief ontbijt

Treinreis Curitiba - Morretes 

Lekker zelfstandig op pad, voor een treinkaartje wordt gezorgd. De rit is prachtig, door tunnels en over bruggen dwars door het natuurgebied van Marumbi State Park. De uitzichten onderweg zijn weergaloos.

  • Hele dagtrip
  • Treinkaartje

Ilha do mel

Wie na Morretes verder wil raden we aan naar Ilha do Mel, een groen eiland met heerlijke stranden, te gaan. Prima om een paar dagen bij te komen, wat te wandelen of te fietsen. De bus en de boot moet men zelf regelen maar dat wijst zich vanzelf.

  • 3 overnachtingen hotel aan het strand inclusief ontbijt