U bent hier

Recife

Recife bestaat vooral uit hoge gebouwen in een waterrijke omgeving. Interessant zijn de banden met Nederland. Zo is een Nederland fort en zijn er warme banden tussen de synagoge hier en die in Amsterdam. De parel is eigenlijk Olinda, een oud koloniaal stadje opgeslokt door de stad. Hier waant men zich in Portugal met nauwe straatjes en fraaie kerken. Veel kunstenaars hebben hier een winkel en er zijn unieke stukken te koop voor een schappelijk bedrag. In het weekend bruist hier het uitgaansleven. Tijdens carnaval zijn hier de kleurrijkste optochten en veel bewoners verhuren dan hun huis.

Bouwsteen bem vindo Recife

Bij aankomst in dit heerlijke land geen gezoek en meteen moeten onderhandelen met taxichauffeurs. Laat je verwennen en boek een startpakket Recife! Het verblijf is in Olinda met z’n heerlijke restaurants en kroegjes.

  • Transfer luchthaven - hotel
  • 2 overnachtingen in een 3* hotel inclusief ontbijt

Porto de Galinhas

Ongeveer 70 km naar het zuiden ligt Porto de Galinhas. Van oorsprong een vissersdorp maar vooral populair als badplaats. Er zijn goede hotels en het water is kristalhelder. Tijdens eb valt het rif voor de kust droog. Er ontstaan poelen waar het fantastisch snorkelen is tussen de vissen die tot de vloed komt niet weg kunnen.

Relaxen 

Weg uit de drukte van de stad en genieten van zon, zee, snorkelen en luieren. Niet allen maar luieren: een tripje naar het dorp waar het zoete water, het zoute water ontmoet is bijzonder door de vele zeepaardjes in het water. Een jangadeiro (bootje) nemen naar de poelen om te snorkelen mag eigenlijk niet ontbreken.

  • Transfer luchthaven - Porto Galinas
  • 2 nachten overnachtingen in een 3* hotel inclusief ontbijt

Nannai

Wie van luxe houdt is hier op z’n plek. Aan het strand, palmbomen en grote zwembaden. Is het niet luxe genoeg? Neem een bungalow met een eigen zwembad! Geniet van je ontbijt op het balkon en aIs het warm wordt zet dan je ligbed in het zwembad.

  • Transfer luchthaven - Porto Galinas
  • 2 overnachtingen inclusief ontbijt