U bent hier

6daagse flydrive Pantanal/Bonito

Dit is een pakket met het beste van 2 gebieden. De Pantanal met z’n vele dieren als de anaconda, capibara en de blauwe ara en Bonito met het heldere water en een kleurrijk feest aan vissen.

Dag 1+2 Bonito

Ophalen huurauto in Campo Grande en op weg voor een rit van 4 a 5 uur. Bij de auto krijgt men kaarten  en een gedetailleerde omschrijving van hoe te rijden. Overnachting.

Bonito

Bonito is een klein stadje in de bergen in het centrum van een streek genaamd “het Caribisch gebied van het mid-westen”. Zo genoemd om het  prachtige lichtblauwe water, helder en schoon. Snorkelen is een feest met bont gekleurde vissen. In de Gruta de Lagoa Azul is er een knalblauw meer 100 meter onder de grond.

Dag 2 De lokale agent geeft instructies qua route naar de Gruta de Lagoa Azul. Daarna gaat de tocht verder naar Rio Sucuri voor een korte wandeling en start  de wonderlijke tocht. Drijvend met een snorkel van de onderwater wereld genieten.

Dag 3+4+5 Pantanal

De tocht gaat verder naar de Pantanal gedeeltelijk over gravelwegen (2 uur). Onderweg is een stop in Boca da Onça de moeite waard. Een niet al te lange wandeling voert lang 14 verschillende watervallen. Overnachting in de Pantanal

Pantanal

De Pantanal is dé plek in Brazilië om wild te zien. Het gebied ligt als het ware in een kom omgeven door bergen en doorsnede door rivieren. In de regentijd (december-maart) stromen de rivieren over en veroorzaken poelen die na enige tijd geen verbinding hebben met de rivier. Een feest voor krokodillen en vogels die zo een makkelijk maaltje vis scoren.

Dag 4+5 De dagen zijn gevuld met activiteiten. Kies uit verschillende excursies (inclusief) om het gebied te ontdekken, per boot, te voet, per truck of te paard.

Dag 6 Campo Grande

In ongeveer 4 uur terug rijden naar Campo Grande. Hetzij een overnachting of een vlucht om de reis te vervolgen.

 

Download extra informatie
Vraag een offerte aan