U bent hier

Buenos Aires

Geen hoofdstad in Latijns Amerika is zo aangenaam om te verblijven. Met leuke wijken als La Boca, Palermo, Puerto Madero, Recolletta en het hart van de tango San Telmo is er voor ieder wat wils. Van modern en hip tot traditoneel en elegant. Er zijn aangename restaurants en vele winkels. Breng een bezoek aan het gerenommeerde Teatro Colon. Wandel langs de Avenida 9 de Julio, of over de Plaza de San Martin naar de kathedraal en het presidentieel paleis. Ga naar het beroemde café Tortoni’s op de Avenida de Mayo, een Grand Café uit de jaren 30. In de avond hebben ze er geregeld een tango-optreden dat niet voor de toeristen bedoeld is... Neem de oudste metro in Latijns Amerika. Lijn A heeft nog prachtige stations met tegeltableaus uit de beginperiode. Voor wie zelf wil dansen zijn er tal van Milonga avonden en tangocursussen.

Bouwsteen bienvenido Buenos Aires

Verwen jezelf en begin de vakantie zonder stress met dit startpakket Buenos Aires. Het hotel in het hart van de stad is gereserveerd. Geniet van een rustig begin in het "Parijs" van Zuid-Amerika. Er is veel te zien en te beleven in deze stad: de vrolijk gekleurde huizen van La Boca, de vlooienmarkt van San Telmo, het levendige park van Recoleta, het uitgaans/ winkelcentrum rond de Avenida Florida en overal klinkt de tango.

  • Transfer luchthaven - hotel
  • 2 overnachtingen in een 3* hotel in de wijk Recoleta inclusief ontbijt
  • Halve dag stadsexcursie; leer in een kort tijdsbestek de mooie plekken kennen

Buenos Aires per fiets

Als fietsend volk doen we dat ook graag in het buitenland. Maar zeker in de grote steden zijn de wegen vaak druk en het overige verkeer is niet gewend aan fietsers. Niet echt voorwaarden waarden om zelf op avontuur te gaan... Maar met een gids, die de achteraf wegen waar het goed fietsen is kent, is het heel goed te doen. Er zijn trips met verschillende thema's zoals bv. muurschilderingen, bekende cafés, architectuur en de groene stad die 2½ à 3½ uur duren:
Incl. fiets, helm, kaart en drankjes. Verzamelen bij het kantoor in de wijk San Telmo.

Prijs vanaf: € 50,-- p.p. op basis van 2 personen. 

Baila Tango!

Waar kan men beter de tango leren dan in de bakermat van deze dans: Buenos Aires! Danslessen op een gerenommeerde tangoschool van 1 tot 7 dagen. Belangstelling? Vraag naar onze mogelijkheden.

Prijs op aanvraag.

Milonga

Milonga is een mix van een Argentijnse, Uruguayaanse en Zuid-Braziliaanse dansstijl. Wie in de avond naar een Milonga wil om of zelf te dansen of heerlijk te kijken maar niet weet waarheen te gaan neem we graag mee. Heel veel toeristen zal je er niet tegenkomen!

Prijs vanaf: € 55,-- p.p. op basis van 2 personen.

Tangoshow

Geen zin om zelf te dansen ? Ga naar één van de vele tangoshows. Onder het genot van een heerlijke maaltijd genieten van deze prachtige, spannende dans! Inclusief vervoer van en naar de show.

Prijs vanaf: € 73,-- p.p. op basis van 2 personen.

Tigre  

In de monding van de rivier Parana ligt Tigre, een gebied waar de huizen in het water en aan het water gebouwd zijn. De omgeving lijkt wel een jungle wat in deze stedelijk omgeving onverwachts is. Het treintje er heen met de kleine stations doen oude tijden herleven.

Prijs vanaf: € 35,-- p.p. op basis van 2 personen.