U bent hier

Iberá

In de provincie Corrientes ligt het grootste moerasgebied van Zuid-Amerika. Het heeft grote gelijkenissen met de Pantanal in Brasil, dat veel bekender is. Dit heeft zo z’n aangename kanten. Men zal er weinig toeristen tegen komen en het gebied is zeker niet platgelopen. 
De flora en fauna zijn er bijzonder. Met veel geluk zie je er de anaconda, het moerashert, de rivierwolf, maar ook de kaaimannen en piranha’s. Capibarra’s, die op groot uitgevallen cavia’s lijken, vertederen iedere keer weer. De tours gaan per boot, te paard en één van de maaltijden is bij een lokale, boerenfamilie.

Irupé Lodge

  •  Transfer Posadas - Irupé lodge v.v.
  •  3 overnachtingen in de lodge
  •  Excursies
  •  Gids
  •  Vol pension

Estancia’s

De ideale combinatie. In de omgeving liggen een aantal traditionele estancias, boerderijen waar het boerenleven het dagelijks ritme bepaald. Ga te paard met de Gaucho’s koeien samen drijven om daarna de toch iet wat stijf geworden spieren te verwennen in het zwembad. Het drankje staat klaar. Het vervoer tussen de lodge en verschillende estancias wordt geregeld.

Flydrive

Er is een prachtige flydrive beginnend in Posadas en eindigend in Iguazu. Een bijzondere combinatie natuur, traditionele estancias en het donderend geweld van de watervallen van Iguazu. Wie nog verder wil kan afsluiten aan het strand van Rio de Janeiro.

Kijk even bij de flydrives voor meer informatie en voorbeelden!