U bent hier

Iguazu

Nog verder naar het noorden, op de grens met Brazilië en Paraguay, ligt Iguazu, dat "groot water" betekent in de indiaanse taal (Guarani). Het is niets te veel gezegd. De honderden grote en kleine stromen storten zich van grote hoogte naar beneden en leveren een fantastisch en vooral oorverdovend schouwspel op. El Garganta del Diablo, de Keel van de Duivel, is de plek waar het water van de rivier de Iguazu zich met donderend geweld naar beneden stort. Bijzonder is een tocht naar de watervallen bij volle maan, zeer romantisch! De Braziliaanse kant biedt meer een totaalbeeld van de watervallen.

Bouwsteen bienvenido Iguazu

Met dit startpakket Iguazu niet zelf zoeken maar meteen naar het hotel. Een rustig begin!

  • Transfer luchthaven - hotel
  • 3 overnachtingen in een 3* hotel inclusief ontbijt
  • Halve dagexcursie naar de watervallen (Braziliaanse kant) met gids


Volle maan

Een tour naar de watervallen tijdens volle maan is echt bijzonder. De watervallen zijn door het licht van de maan blauw gekleurd.

De duivels keel

De regenjas tijdens de boottrip naar de "garganta del diablo" kan net zo goed uit blijven. Nat, nat, nat! Het bootje duikt keer op keer de watervallen in.

Prijs vanaf: € 70,-- p.p. op basis van 2 personen.

Het grote avontuur

In een 4x4 vrachtwagen zonder dak gaat het door het oerwoud. Per boot gaat het verder en langzaam ontrolt het panorama van Iguazu zich. Ook bij deze trip blijft een “douche” niet achterwege.

Prijs vanaf: € 66,-- p.p. op basis van 2 personen.

Brazilië

De verschillen zijn groot dus ja 2 kanten gaan zien! Excursie naar de Braziliaanse kant. Het is mogelijk om aan het eind van de tour in Brazilië te blijven en daarna de reis binnen Brazilië te vervolgen.

Prijs vanaf: € 31,-- p.p. op basis van 2 personen.